Opgegroeid op een boerderij werd mij van jongs af aan een diep respect bijgebracht voor wat er op het veld groeit. Ook voel ik een diepe verbondenheid met traditionele voedselconserveringstechnieken, met een creatieve touch. Voedsel bewaren is wat mijn familie al generaties lang doet. Mijn culinaire pad leidt me terug naar mijn wortels. Het begint rechtstreeks vanuit de bodem, met verse producten van lokale boeren. Mijn passie ligt in koken, mensen te onderwijzen over de schoonheid van de producten in elk seizoen, hoe ze te bewaren en zo het maximale potentieel van lokaal geproduceerde ingrediënten te benutten. Ik ben toegewijd om rechtstreeks met boeren samen te werken, de samenwerking met restaurants en bedrijven te bevorderen en voedselgemeenschappen uit te breiden door mijn kennis te delen.
Ga met me mee op deze reis waar seizoensproducten de aandacht krijgen die ze verdienen en elke voedselcreatie met hen een verhaal vertelt van toewijding van zaad tot bord.
- Save the harvest: Ons 'Save the Harvest'-concept maakt de verwerking, opslag en veilige verwerking van overgebleven/onvolmaakte oogst mogelijk, die anders verloren zou gaan. We passen recepten en producten aan elke boerderij aan en de boerderij krijgt de kans om ze op een later tijdstip opnieuw op de markt te brengen. De technieken die we gebruiken zijn fermentatie, pekelen, drogen, pestoproductie en nog veel meer.
- Table stories: Onze Table Stories zijn een uitstekende manier om een boerderij onder de aandacht te brengen, relaties met klanten op te bouwen en de verscheidenheid te demonstreren van wat een boerderij verbouwt. Er zijn vele mogelijkheden: picknicks, ontbijten, brunches, lunches, diners… Eén ding is zeker: lekker eten verbindt mensen.
Table stories: Een bedrijf of organisatie kan Compliments of nature inzetten om duurzaam te koken voor een grote groep. Denk maar aan festivals, corporate events, …
Westhoek
Streekhuis Esenkasteel, Woumenweg 10
8600 Diksmuide
België